Fietsen in Drenthe

Fietsen in Drenthe

Fietsprovincie Drenthe 

Vele honderden kilometers fietspad voor de sportieve rustzoeker. Het Dwingelderveld, Holtingerveld en Drents-Friese Wold bieden U afwisselend landschap van heidevelden, bossen, landwegen en vennetjes. De mooie fietspaden en de fietsknooppunten in Drenthe zijn voor menig fietser een Walhalla.

Ook voor de dierenliefhebber is het hier een paradijs. Haviken, buizerds, adders, kikkers en natuurlijk de koeien, die hier nog in de weides lopen, vindt je hier. Voor wie van een stukje spanning houdt zijn er de Schotse Hooglanders, ruigharige runderen, die vrij rondscharrelen in nationaal park het Drents Friese Wold.

Voor onze gasten hebben wij diverse routes beschikbaar. Drie routes zijn voor de deur van de boerderij op te pakken. U krijgt een kaart en een beschrijving mee. Ook ligt de boerderij aan de Landelijke Fietsroute LF9 (NAP) nabij het Fietsknooppunt 37. Voor fietsers die van `ruige ritten` houden is het ook mogelijk om onder leiding van een instructeur een ATB tocht door het bos te maken.

Voor wie zijn of haar eigen fietsen niet kan meenemen, hebben wij fietsen te huur die desgewenst bij aankomst bij uw appartement klaarstaan.